Lumentia Henkilöstöpalvelut

Santavuorentie 3-5, 00400 Helsinki

040 127 3328

Soita ja jutellaan mahdollisuuksista!

Palkkatuki on TE-toimiston myöntämä taloudellinen tuki, jota työnantaja voi saada palkatessaan työnhakijan, jolla on vaikeuksia työllistyä.

Kaikki työntekijät palkataan noudattaen kunkin työntehtävän velvoittamaa työehtosopimista.

Työllistämme pääsääntöisesti osa-aikaisiin, jatkuviin työsuhteisiin. Työntekijän vähittäispalkka on poikkeuksetta työehtosopimuksen mukainen.

Me hoidamme kaikki työnantajavelvollisuudet. Monet työntekijämme ovat oikeutettuja palkkatukeen, joka otetaan aina huomioon työtehtävän hinnoittelussa.

Palkkatuki on Kelan harkinnan varainen tukitoimi ja se myönnetään tavallisesti 1-2 vuoden ajaksi palkkatukeen oikeutetulle henkilölle. Palkkatuen määrä on 30-50% palkan määrästä ja tuki osoitetaan työantajan palkkakustannuksiin. Palkkatuen hakemiseen ja ylläpitoon kuluu jonkin verran aikaa ja vaivaa. Hoidamme palkkatuen hakemiseen liittyvät asiakirjat kuukausittain, jolloin asiakkaamme ei tarvitse huolehtia tukeen liittyvistä asioista lainkaan. Palkatessanne palkkatuen henkilön henkilöstövuokrauksemme kautta toimimme tältä osin kuin perinteinen henkilöstövuokraus yritys, mutta huomiomme palkkatuen aina kerroinhinnoittelussamme!

Kerromme ilolla lisää!