Lumentia Henkilöstöpalvelut

Santavuorentie 3-5, 00400 Helsinki

040 127 3328

Soita ja jutellaan mahdollisuuksista!

Matti Heikkilä on työskennellyt Freshico Puhtauspalveluilla jo lähes 6-vuoden ajan.

Aikaisemmin Matti on työskennellyt mm. huoltomiehenä sairaalassa ja asunnottomien asuntolassa vahtimestarina. Vuonna 2012 hänellä oli töitä usean eri työnantajan palveluksessa. Ajan puutteen vuoksi hänen piti tehdä valinta, minkä työn parissa hän jatkossa työskentelee.

Siivousalan yritys valikoitui työpaikaksi Matin omien sanojen mukaan sen takia, että: ”Se on mun oma homma ja olen siinä paras!” Myös mukavat työkaverit ja toimiva, empaattinen työnjohto ovat hänelle tärkeitä osa-alueita.

Matti on vuosien aikana hoitanut monipuolisesti eri työtehtäviä Freshico Puhtauspalveluilla. Pääsääntöisesti Matilla on vastuu omien työkohteidensa siivouksesta, siivousvälineiden kunnossapidosta ja tarvikkeiden riittävyydestä. Matti on hoitanut myös uusille työntekijöille perehdytystä ja opastusta. Lisäksi hän on toimittanut kohteisiin tarvikkeita ja pyykkejä tarvittaessa. Työantaja on tarjonnut Matille tukea muun muassa paperiasioiden hoidossa tai asumiseen liittyvissä asioissa.

Matti kertoo kohdanneensa ennakkoluuloja aikaisemmissa työpaikoissa. Ennakkoluulot ovat olleet esimerkiksi sellaisia, että häntä ei olla tervehditty tai hänen kanssaan ei ole suostuttu hoitamaan työtehtäviä yhdessä. Matin mukaan, ennakkoluulot johtuvat pitkälti tietämättömyydestä eli siitä miten erilaisia ihmisiä kohdataan.
Freshico Puhtauspalveluilla Matti on asiakaskohteissa ja työntekijöiden parissa tunnettu, pidetty henkilö, jonka henkilökohtaiset ominaisuudet on käännetty hänen omaksi ja yrityksen voimavaraksi.

Vuonna 2018 Matti on päässyt mukaan saman yrityskokonaisuuden Hoituu -palvelun kokemusosaajaksi. Matti jakaa mielellään kokemuksiaan työskentelystä ja omien ominaisuuksien hyödyntämisestä sekä kehittämisestä työelämässä.

Matin pääsee tapaamaan Hoituu-palvelun parissa seminaareissa, luennoilla ja koulutustilaisuuksissa.